Brawo toteutti Combi Coolin messuosaston Finnbuild-tapahtumaan

Syksy on messsujen ja tapahtumien luvattua aikaa. Lokakuun alussa järjestetty kansainvälinen Finnbuild-tapahtuma keräsi rakennus- ja talotekniikka-alojen asiantuntijat Helsingin Messukeskukseen. Paikan päällä edustamassa oli myös asiakkaamme Combi Cool, viilennysalan kokenut toimija ja maahantuoja, jolle toteutimme Samsung-lämpöpumppuja esittelevän messuosaston.

Finnbuild on alansa suurin tapahtuma Suomessa niin kävijämäärällä, näyttelypinta-alalla kuin mukana olevien yritystenkin määrällä mitattuna, joten messupisteen ulkonäköön ja elämyksellisyyteen oli syytäkin panostaa, mikäli mieli erottua joukosta.

Combi Cool on yksi Suomen johtavista kylmäalan maahantuojista ja tukkuliikkeistä. Finnbuild-messuilla yrityksen osaston keskiössä olivat korkealaatuinen ja suosittu Samsung-lämpöpumppumallisto sekä tuoteuutuudet. Messuosaston erikoisuutena toimi Samsung WindFree -ominaisuuden testauskoppi, jossa messukävijät pääsivät tutustumaan, mitä tarkoittaa tehokas viilennys ilman vedon tunnetta.

Combi Cool toimittaa kylmäalan parhaita viilennysratkaisuja korkealaatuisilla tuotteilla. Tämän ajatuksen tuli näkyä kaikessa, mitä messuosastolle tehtiin. Jokainen neliösenttimetri mainospintaa ja -teippausta on tässä kokonaisuudessa tarkkaan harkittu.

Combi Coolin Samsung-pisteellä oli perinteisempien myyntipöytien lisäksi konkreettinen elämyksellinen elementti: Samsungin oman Wind Free -järjestelmän vedotonta viilennystä simuloiva koppi, jossa messukävijät pääsivät tutustumaan, miltä tuntuu tehokas viilennys ilman kylmää vetoa. Koppiin oli asennettu testausta varten aito Samsungin ilmalämpöpumppu.