Pirkanmaan festivaalit

Pirkanmaan festivaalit on Suomen suurin paikallisten kulttuurifestivaalien verkosto, joka kokoaa yhteen Pirkanmaan alueella toimivat festivaalit ja kulttuuritapahtumat. Suunnittelimme ja toteutimme pirkanmaalaisten festivaalien verkostolle uudet verkkosivut sekä kerientaitetun vuosiesitteen.

Pirkanmaan festivaalien katto-organisaatioon kuuluu 35 tapahtumaa 11 eri kunnasta. Vuonna 2009 perustettu Pirkanmaan festivaalit tarjoaa jäsenilleen yhteisöllisen verkoston, jonka palveluihin kuuluvat muun muassa kehityshankkeet, koulutukset ja asiantuntijapalvelut. 

Verkkosivusto

Suunnittelimme Pirkanmaan festivaaleille uudet verkkosivut, jotka tuovat verkoston jäsenfestivaaleja esille. Uuden päivitetyn ilmeen väreissä toistuvat lempeän persikkainen oranssi ja pirskahtelevan energinen punainen. Sivuston rakennetta rytmittää ja elävöittää aaltoelementin käyttö.

Esite

Olemme suunnitelleet Pirkanmaan festivaaleille myös painomateriaaleja, kuten vuosien 2022 ja 2023 yleisesitteet. Kerientaitettu esite jakautuu kuudelle sivulle ja pitää sisällään olennaisimman informaation jäsenfestivaaleista ja niiden ajankohdista.